Autoverzekeringen van Vakgarage

Wilt u goed verzekerd zijn bij schade aan/met uw auto en wilt u zeker weten dat uw auto bij schade in veilige en deskundige handen is? Bij Vakgarage bent u dubbel zeker van een goede afhandeling van de schade! Vele vaste klanten vertrouwen al jaren op onze deskundigheid bij reparaties, onderhoud en de APK keuring, en met de Vakgarage Autoverzekering is uw auto ook nog eens uitstekend verzekerd tegen een zeer aantrekkelijke premie.

Vakgarage regelt de autoverzekering én de reparatie. Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor de Vakgarage Autoverzekering. Door onze jarenlange ervaring en de kennis van Bovemij kunnen we de beste kwaliteit tegen een voordelige premie bieden. Door te kiezen voor onze autoverzekering, heeft u alles voor uw auto op één adres geregeld. Bij schade neemt Vakgarage u het regelwerk uit handen én zorgen we voor een vakkundige reparatie. Makkelijk toch?

Goede autoverzekering, aantrekkelijke premie

Op zoek naar een goede autoverzekering met een uitstekende dekking en een aantrekkelijke premie? Kies voor de Vakgarage Autoverzekering. Zo mag u schade, waaronder ruitschade, altijd laten repareren bij uw vertrouwde Vakgarage. Bij beperkte cascoschade is er geen sprake van terugval in no-claimkorting, en reparaties worden altijd uitgevoerd met onderdelen van A-kwaliteit. Zelfs uw accessoires zijn automatisch meeverzekerd: hiervoor gaan we uit van 10% van de cataloguswaarde van uw auto. Sluit nu uw autoverzekering bij Vakgarage af. Overstappen? Wij regelen het voor u.

Overstappen naar de Vakgarage Autoverzekering?

Een goede keuze, en heel makkelijk. Als u langer dan één jaar verzekerd bent bij uw huidige autoverzekering, kunt u deze maandelijks beëindigen. Met onze handige overstapservice regelen we dit helemaal voor u. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op of bel 024 - 366 56 96.

De voordelen van de Vakgarage Autoverzekering
14x15vink-vakgarage-sterke-punten.png   Geen kleine lettertjes

€10.000,- gekocht is €10.000,- verzekerd.

14x15vink-vakgarage-sterke-punten.png   U blijft altijd mobiel
Gratis vervangend vervoer gedurende gehele herstelperiode.

14x15vink-vakgarage-sterke-punten.png   Geen gedoe bij schade 
U levert de sleutels bij ons in en alles wordt geregeld, zonder eigen risico!

14x15vink-vakgarage-sterke-punten.png   Dagelijks opzegbaar
Wilt u er vanaf? U kunt dagelijks opzeggen, ook in het eerste verzekeringsjaar.